bitPOS

bitPOS – Program për shitje me pakicë dhe shumicë

Pse ju duhet bitPOS?


bitPOS është një program marketi për menaxhimin e dyqaneve dhe marketeve të shitjes me pakicë. Programi mundëson lidhjet me çdo pajisje moderne për menaxhimin e një dyqani apo marketi.

 

Integrimi me pajisjet hardware:

bitPOS operon me çdo pajisje me touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë.  Programi është i ndërtuar që të integrohet me të gjithë pajisjet moderne përfshi kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi si dhe video regjistrues dixhitalë.

Integruar me cloud dhe sistemet financiare:

Një nga veçoritë kryesore të programit tonë është se është plotësisht i integruar në një sistem cloud.  Programi u merr master data në mënyrë automatike sistemeve financiare dhe u dërgon po në mënyrë automatike raporte dhe të dhëna shitjes.

Pse duhet të zgjidhni bitPOS?

bitBAR është një program modern dhe një produkt tërësisht i integruar. bitBAR integrohet në cloud, me sistemet financiare dhe ERP, funksionon me të gjitha pajisjet moderne të shitjes në markete dhe dyqane. Ne ofrojmë zgjidhjen më të plotë të shitjeve me pakicë në treg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *