Produktet

BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT) zhvillon aplikacione të të gjitha kategorive dhe madhësive. Metodologjia jonë fillon me grumbullimin e kërkesave të para nga përfaqesuesit jo-teknik të biznesit, institucion apo organizatë, nëpërmjet një planifikimi të hollësishëm të zgjidhjes, deri në zhvillimin profesional dhe implementimin e zgjedhjes korrekte.